Rekrytering

Hitta rätt person

Rekrytering är inte bara att fylla en tom kontorsstol. Rekrytering handlar om fingertoppskänsla, att hitta precis rätt person för rätt jobb.

På Cabeza har vi många års erfarenhet av att rekrytera IT-specialister och personer i chefsposition, och vet vad som krävs för att hitta just den där någon som kan lyfta ditt företag. För oss är IT-specialister ett brett begrepp. Det kan vara en mjukvaruutvecklare, likväl som en projektledare, säljare eller chef.

Oavsett vilken typ av företag du driver, kan vi hitta rätt person för uppdraget. För att göra det jobbar vi dels med traditionell rekrytering, dels med search. Det innebär att vi letar upp intressanta kandidater som inte själva för tillfället söker ett jobb aktivt. På så vis breddar vi utbudet av potentiella kandidater för tjänsten. 

Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen
– från att ta fram tjänstens kvalifikationskrav till att hitta rätt kandidat – eller behöver hjälp på en bit av vägen, kan vi hjälpa dig. Har du till exempel problem med att välja mellan två kandidater? Inga problem, ring oss så hjälper vi gärna till.

På Cabeza är ledordet kommunikation. Vi tror på att kommunikation är grunden för varje potentiell
rekrytering. Genom att lyssna, fråga och i detalj analysera vilka behov du som kund har, kan vi se till
att ditt företag får de bästa kandidaterna för en ledig tjänst.

 Vi tror på långsiktighet. Att vårda våra kundrelationer är alltid högst upp på vår prioriteringslista. Utan våra kunder är vi ingenting, och vi har bestämt oss för att alltid se till att både företag och kandidater vill återkomma till oss igen och igen. Hos Cabeza kan du känna dig trygg med att vi alltid ser till ditt bästa.

Malin är en erfaren och professionell rekryterare vars främsta förmåga är att hitta rätt kandidat utifrån företag, roll och behov. Hon är grundlig i sitt arbete, både i rekryteringsprocessen och i att förstå vilken profil och personlighet som söks. Hennes intresse och engagemang i att hitta rätt kandidater ur båda parters perspektiv gör att hennes rekryteringar blir väldigt träffsäkra!

Marie Eriksson, Engineering Director

Vi har samarbetat med Malin/Cabeza många år. Jag upplever Malin som driven, ärlig och noggrann. Malin har en mycket god förmåga att förstå vårt rekryteringsbehov och hon har alltid ett proffsigt bemötande både mot oss som kund och våra framtida medarbetare.

Kajsa Helmbäck, HR-chef

Malin har alltid samma professionella bemötande, både mot mig och mot alla kandidater vilket skapar en trygghet för alla i hela processen. Malin har en förmåga att förstå både kompetensen och personligheten som behövs till en grupp och hon är fantastisk på att hitta rätt person till rätt plats! Kommunikationen är alltid rak och effektiv och hon ser alltid till att kommunicera hur läget ligger. Att samarbeta med Malin ger alltid trygghet och resultat!

Peter Rosenfors, CTO

Malins bemötande är alltid trevligt och varmt. Hela anställningsprocessen fungerade smidigt och med tydlig kommunikation. Malin var utmärkt som kontaktyta mellan arbetsgivaren och mig som ansökande. Cirka 3 månader efter anställningsstart så bokade Malin ett uppföljningsmöte för att säkerställa allt fungerade korrekt på nya arbetsplatsen och att rollen motsvarade dess arbetsbeskrivning.

Maria Burns, Software Asset Manager

Jag har under väldigt många år haft behov av hjälp med rekrytering av många olika typer av IT tjänster, och efter att ha fått förmånen att arbeta med Malin och på senare tid Cabeza så har jag alltid blivit mycket nöjd. Malin är synnerligen duktig och träffsäker med de kandidater hon presenterar, vilket bla beror på hennes skicklighet i att lyssna på just våra behov och förstå vad vi verkligen behöver samt inte minst hennes stora nätverk. Även i mitt nätverk har Cabeza ett mycket gott rykte. Jag skulle varmt rekommendera alla att använda Cabeza för rekrytering av IT personal.

Anders Trulsson, CIO

När jag kom i kontakt med Malin kändes det mer professionellt än med vanliga rekryteringsbolag. Malin har en grym förmåga att ta fram uppdrag som passar din profil. Hon stöttar en genom hela processen med värme och kunskap. Malin är fantastisk person och jag är glad över att ha den kontakten i mitt nätverk.

Max Bornlid, Head of Information Security

Jag har under mina år som HR Direktör på ASSA Abloy Entrance Systems och Postnord Strålfors AB haft ett stort behov av rekrytering av alla typer av IT Tjänster och Malin har alltid lyckats med sina uppdrag. Detta beror på Malins förmåga, kompetens och skicklighet att förstå företagets behov, kultur och matcha detta med rätt kandidat. Malin får hela rekryteringsprocessen, från kundens krav till rätt kandidat att flyta på ett professionellt vis och med stor känsla för de individer hon arbetar med. Vid förfrågning av rekryteringstjänster inom IT kommer Malin alltid upp som en av de främsta.

Eva Malmberg, Senior HR

Innan jag blev kontaktad av Malin, har jag alltid tackat nej direkt när en rekryterare ringt eftersom de inte har känts särskilt intresserade av mig utan bara av att landa sitt uppdrag för stunden. Med Malin var det annorlunda. Hon var mycket intresserad av både mina behov och det rekryterande företagets behov och var fokuserad på att det måste vara en match för båda. Hon höll mig informerad och uppdaterad under hela processen och jag kände verkligen att jag kunde påverka, och att hon tog till vara mina intressen

Niklas Rosander, Head of RnD

Jag har arbetat med Cabeza i ca 10 år och Malin har varit en ovärderlig hjälp i rekryteringsarbetet. Hon är lyhörd, kunnig, professionell och träffsäker, och jag har ofta fått positiv feedback från kandidater i de rekryteringsprocesser Malin hanterat. Behöver du rekrytera chefer, specialister, och/eller IT-kompetens ger jag Cabeza och Malin mina varmaste rekommendationer!

Fredrik Hammer, Head of HR

Malin har hjälpt mig med flera rekryteringar de senaste åren. Hon har tagit sig an och löst de mest utmanande uppdragen och jag tror framgången ligger i att Malin är engagerad, träffsäker, strukturerad och håller en god kommunikation genom hela processen med både kandidat och uppdragsgivare.

Ida Berg, Head of Analytics

Med Malin som rekryterare var jag alltid trygg med att kandidaterna matchade våra värderingar och kultur, hon förstår att det inte bara är "rätt kompetens" som behövs. Jag upplever Malin som tämligen unik i att förstå det rekryterande företagets DNA vilket gjorde att hon alltid lyckas hitta intressanta kandidater.

Sonja Larsson, Head of Development

Malin har en förmåga att inte bara hitta kandidater med passande kompetens, men även snabbt förstå sig på kunden och deras behov så att kandidaterna även kommer med de rätta personliga egenskaperna för att kunna passa in i teamet. Alla rekryteringar Malin hjälpte mig med på Trelleborg blev till långa och extremt värdefulla anställningar. Hon har en enastående förmåga att veta vad jag som kund faktisk letar efter. Imponerande!

Joakim Plato, Head of Group Digital Services

Jag har haft kontakt och känt Malin i många år, som kandidat och som rekryterande chef. När jag i min roll som CIO stod inför ett antal utmanade rekryteringar, var det ett självklart val att vända sig till Malin med uppdraget. Det blev en fullträff då samtliga rekryteringar blev mycket lyckade. Malin har ett enormt brett kontaktnät, är professionell och positiv och i hennes händer blir processen en komfortabel resa. Alltid snabb återkoppling och vilja att hitta lösningar för att få framdrift. Men speciellt tycker jag Malin imponerar med sin erfarenhet och förmåga att förstå behovet, både ur ett kompetensmässigt perspektiv, men också från det sociala och kulturella planet.

Greger Berglund, CIO

Tillsatta tjänster

Vi har tillsatt 100-tals tjänster

Här är ett urval av de senaste tjänsterna som vi tillsatt. Vi är experter på att tillsätta
IT-tjänster och har över 20 års erfarenhet av rekrytering.

Data Governance Manager, E.on

Vice President R&D, Advenica

Operations Manager, Rubin Medical

IT Transformation Manager, Assa Abloy Entrance Systems

IT Manager, Tunstall

System Specialist, Trelleborg Group