Rekrytering

Hitta rätt person

Rekrytering är inte bara att fylla en tom kontorsstol. Rekrytering handlar om fingertoppskänsla, att hitta precis rätt person för rätt jobb.

På Cabeza har vi många års erfarenhet av att rekrytera IT-specialister och personer i chefsposition, och vet vad som krävs för att hitta just den där någon som kan lyfta ditt företag. För oss är IT-specialister ett brett begrepp. Det kan vara en mjukvaruutvecklare, likväl som en projektledare, säljare eller chef.

Oavsett vilken typ av företag du driver, kan vi hitta rätt person för uppdraget. För att göra det jobbar vi dels med traditionell rekrytering, dels med search. Det innebär att vi letar upp intressanta kandidater som inte själva för tillfället söker ett jobb aktivt. På så vis breddar vi utbudet av potentiella kandidater för tjänsten. 

Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen
– från att ta fram tjänstens kvalifikationskrav till att hitta rätt kandidat – eller behöver hjälp på en bit av vägen, kan vi hjälpa dig. Har du till exempel problem med att välja mellan två kandidater? Inga problem, ring oss så hjälper vi gärna till.

På Cabeza är ledordet kommunikation. Vi tror på att kommunikation är grunden för varje potentiell
rekrytering. Genom att lyssna, fråga och i detalj analysera vilka behov du som kund har, kan vi se till
att ditt företag får de bästa kandidaterna för en ledig tjänst.

 Vi tror på långsiktighet. Att vårda våra kundrelationer är alltid högst upp på vår prioriteringslista. Utan våra kunder är vi ingenting, och vi har bestämt oss för att alltid se till att både företag och kandidater vill återkomma till oss igen och igen. Hos Cabeza kan du känna dig trygg med att vi alltid ser till ditt bästa.

”Malin har alltid samma professionella bemötande, både mot mig och mot alla kandidater vilket skapar en trygghet för alla i hela processen. Malin har en förmåga att förstå både kompetensen och personligheten som behövs till en grupp och hon är fantastisk på att hitta rätt person till rätt plats! Kommunikationen är alltid rak och effektiv och hon ser alltid till att kommunicera hur läget ligger. Att samarbeta med Malin ger alltid trygghet och resultat!”

Peter Rosenfors, Utvecklingschef – Palette Software AB

Malins bemötande är alltid trevligt och varmt. Hela anställningsprocessen fungerade smidigt och med tydlig kommunikation. Malin var utmärkt som kontaktyta mellan arbetsgivaren och mig som ansökande. Cirka 3 månader efter anställningsstart så bokade Malin ett uppföljningsmöte för att säkerställa allt fungerade korrekt på nya arbetsplatsen och att rollen motsvarade dess arbetsbeskrivning.

Maria Burns, Change Manager – PostNord Strålfors

”Vi har samarbetat med Malin/Cabeza många år. Jag upplever Malin som driven, ärlig och noggrann. Malin har en mycket god förmåga att förstå vårt rekryteringsbehov och hon har alltid ett proffsigt bemötande både mot oss som kund och våra framtida medarbetare.”

Kajsa Helmbäck, HR-Chef – FordonsData Nordic AB

Jag har under väldigt många år haft behov av hjälp med rekrytering många olika typer av IT tjänster, och efter att ha fått förmånen att arbeta med Malin och på senare tid Cabeza så har jag alltid blivit mycket nöjd. Malin är synnerligen duktig och träffsäker med de kandidater hon presenterar, vilket bla beror på hennes skicklighet i att lyssna på just våra behov och förstå vad vi verkligen behöver samt inte minst hennes stora nätverk. Även i mitt nätverk har Cabeza ett mycket gott rykte. Jag skulle varmt rekommendera alla att använda Cabeza för rekrytering av IT personal.

Anders Trulsson, CIO – Sandberg Development AB

När jag kom i kontakt med Malin kändes det mer professionellt än med vanliga rekryteringsbolag. Malin har en grym förmåga att ta fram uppdrag som passar din profil. Hon stöttar en genom hela processen med värme och kunskap. Malin är fantastisk person och jag är glad över att ha den kontakten i mitt nätverk.

Max Bornlid, IT Application Manager – Tunstall AB

Tillsatta tjänster

Vi har tillsatt 100-tals tjänster

Här är ett urval av de senaste tjänsterna som vi tillsatt. Vi är experter på att tillsätta
IT-tjänster och har över 20 års erfarenhet av rekrytering.

Data Governance Manager, E.on

Vice President R&D, Advenica

Operations Manager, Rubin Medical

IT Transformation Manager, Assa Abloy Entrance Systems

IT Manager, Tunstall

System Specialist, Trelleborg Group