Om Cabeza

Stor erfarenhet

Cabeza drivs av Malin Schultz. Läs mer om Malins professionella rykte i sammandrag:

”Malin har ett äkta engagemang i sina uppdrag. Hon förstår kundens komplicerade behov och kultur, levererar väldigt bra resultat och går ”all in” i sina uppdrag. Malin vågar leta utanför de gängse normerna och är en lysande rekryterare som också får kandidaterna att känna sig trygga. Hon är ödmjuk och har en påtaglig verksamhetsförståelse, är ytterst professionell, affärsmässig och stolt över att lyckas. Med sin gedigna bakgrund och fingertoppskänsla så komplicerar hon inte arbetet. Hon har en mycket hög ambitionsnivå och är där för kunden med en genuin vilja att alla parter ska bli nöjda. Malin inspirerar med sin coachande stil och fångar upp problem och utmaningar på ett väldigt bra sätt. Hon lägger mycket tid på förberedelsearbetet för att hitta rätt person för uppdraget.”

Sammanställningen baseras på svar från 14 kunder och kollegor som lämnat svar anonymt i november 2014. Detta har analyserats av Per Frykman – Your Professional Reputation. ✆ 070-624 00 58 www.perfrykman.com

”Malin har alltid samma professionella bemötande, både mot mig och mot alla kandidater vilket skapar en trygghet för alla i hela processen. Malin har en förmåga att förstå både kompetensen och personligheten som behövs till en grupp och hon är fantastisk på att hitta rätt person till rätt plats! Kommunikationen är alltid rak och effektiv och hon ser alltid till att kommunicera hur läget ligger. Att samarbeta med Malin ger alltid trygghet och resultat!”

Peter Rosenfors, CTO

Malins bemötande är alltid trevligt och varmt. Hela anställningsprocessen fungerade smidigt och med tydlig kommunikation. Malin var utmärkt som kontaktyta mellan arbetsgivaren och mig som ansökande. Cirka 3 månader efter anställningsstart så bokade Malin ett uppföljningsmöte för att säkerställa allt fungerade korrekt på nya arbetsplatsen och att rollen motsvarade dess arbetsbeskrivning.

Maria Burns, Software Asset Manager

”Vi har samarbetat med Malin/Cabeza många år. Jag upplever Malin som driven, ärlig och noggrann. Malin har en mycket god förmåga att förstå vårt rekryteringsbehov och hon har alltid ett proffsigt bemötande både mot oss som kund och våra framtida medarbetare.”

Kajsa Helmbäck, HR-Chef

Jag har under väldigt många år haft behov av hjälp med rekrytering många olika typer av IT tjänster, och efter att ha fått förmånen att arbeta med Malin och på senare tid Cabeza så har jag alltid blivit mycket nöjd. Malin är synnerligen duktig och träffsäker med de kandidater hon presenterar, vilket bla beror på hennes skicklighet i att lyssna på just våra behov och förstå vad vi verkligen behöver samt inte minst hennes stora nätverk. Även i mitt nätverk har Cabeza ett mycket gott rykte. Jag skulle varmt rekommendera alla att använda Cabeza för rekrytering av IT personal.

Anders Trulsson, CIO

När jag kom i kontakt med Malin kändes det mer professionellt än med vanliga rekryteringsbolag. Malin har en grym förmåga att ta fram uppdrag som passar din profil. Hon stöttar en genom hela processen med värme och kunskap. Malin är fantastisk person och jag är glad över att ha den kontakten i mitt nätverk.

Max Bornlid, Head of Information Security

Innan jag blev kontaktad av Malin, har jag alltid tackat nej direkt när en rekryterare ringt eftersom de inte har känts särskilt intresserade av mig utan bara av att landa sitt uppdrag för stunden. Med Malin var det annorlunda. Hon var mycket intresserad av både mina behov och det rekryterande företagets behov och var fokuserad på att det måste vara en match för båda. Hon höll mig informerad och uppdaterad under hela processen och jag kände verkligen att jag kunde påverka, och att hon tog till vara mina intressen

Niklas Rosander, Head of RnD

Jag har arbetat med Cabeza i ca 10 år och Malin har varit en ovärderlig hjälp i rekryteringsarbetet. Hon är lyhörd, kunnnig, professionell och träffsäker, och jag har ofta fått positiv feedback från kandidater i de rekryteringsprocesser Malin hanterat. Behöver du rekrytera Chefer, Specialister, och/eller IT-kompetens ger jag Cabeza och Malin mina varmaste rekommendationer!

Fredrik Hammer, Head of HR

Med Malin som rekryterare var jag alltid trygg med att kandidaterna matchade våra värderingar och kultur, hon förstår att det inte bara är "rätt kompetens" som behövs. Jag upplever Malin som tämligen unik i att förstå det rekryterade företagets DNA vilket gjorde att hon alltid lyckas hitta intressanta kandidater.

Sonja Larsson, Head of Development

Malin har hjälpt mig med flera rekryteringar de senaste åren. Hon har tagit sig an och löst de mest utmanande uppdragen och jag tror framgången ligger i att Malin är engagerad, träffsäker, strukturerad och håller en god kommunikation genom hela processen med både kandidat och uppdragsgivare.

Ida Berg, Head of Analytics

Tillsatta tjänster

Vi har tillsatt 100-tals tjänster

Här är ett urval av de senaste tjänsterna som vi tillsatt. Vi är experter på att tillsätta
IT-tjänster och har över 20 års erfarenhet av rekrytering.

CTO, Home Furnishing Nordic

Solution Architect, Nibe

Software Development Manager, Resurs Bank

Test/QA Manager, Bygghemma

Technology Platforms Manager, ASSA ABLOY Entrance Systems

VD, Nohau Solutions