Coaching

Din karriärkonsult

Känner du dig vilsen i arbetslivet? Behöver du hjälp att hitta rätt? På Cabeza kan vi hjälpa dig att komma vidare om du har fastnat i dina egna funderingar och behöver ett bollplank.

Vi strukturerar upp problemet, synar det i alla kanter och kommer tillsammans på alternativa lösningar som du kanske inte  har tänkt på. Det kan handla om att du inte trivs på din nuvarande arbetsplats, men inte riktigt vet vad du ska göra istället, eller att du inte vet vilket yrke som lockar. Vi hjälper dig med alla frågeställningar, stora som små.
 
”Malin har ett varmt och välkomnande sätt och jag kände genast ett stort förtroende vid första mötet.  Hon är saklig och väldigt bra på att strukturera och få en tydlig och klar bild över de frågor som tidigare känts oklara. Jag kände mig fylld av energi och upprymd efter varje möte. Jag kan varmt  rekommendera henne!”
Viveca 36 år
 
”Malin är en mycket inspirerande coach. Hon lyckades på ett överraskande sätt att få mig att själv  komma fram till ett mycket bra beslut och på så vis även få ett bra resultat. Malin lyssnade väldigt aktivt vilket kändes bra. Jag kan varmt rekommendera henne.” 
Laila 59 år

”Malin har alltid samma professionella bemötande, både mot mig och mot alla kandidater vilket skapar en trygghet för alla i hela processen. Malin har en förmåga att förstå både kompetensen och personligheten som behövs till en grupp och hon är fantastisk på att hitta rätt person till rätt plats! Kommunikationen är alltid rak och effektiv och hon ser alltid till att kommunicera hur läget ligger. Att samarbeta med Malin ger alltid trygghet och resultat!”

Peter Rosenfors, Utvecklingschef – Palette Software AB

Malins bemötande är alltid trevligt och varmt. Hela anställningsprocessen fungerade smidigt och med tydlig kommunikation. Malin var utmärkt som kontaktyta mellan arbetsgivaren och mig som ansökande. Cirka 3 månader efter anställningsstart så bokade Malin ett uppföljningsmöte för att säkerställa allt fungerade korrekt på nya arbetsplatsen och att rollen motsvarade dess arbetsbeskrivning.

Maria Burns, Change Manager – PostNord Strålfors

”Vi har samarbetat med Malin/Cabeza många år. Jag upplever Malin som driven, ärlig och noggrann. Malin har en mycket god förmåga att förstå vårt rekryteringsbehov och hon har alltid ett proffsigt bemötande både mot oss som kund och våra framtida medarbetare.”

Kajsa Helmbäck, HR-Chef – FordonsData Nordic AB

Jag har under väldigt många år haft behov av hjälp med rekrytering många olika typer av IT tjänster, och efter att ha fått förmånen att arbeta med Malin och på senare tid Cabeza så har jag alltid blivit mycket nöjd. Malin är synnerligen duktig och träffsäker med de kandidater hon presenterar, vilket bla beror på hennes skicklighet i att lyssna på just våra behov och förstå vad vi verkligen behöver samt inte minst hennes stora nätverk. Även i mitt nätverk har Cabeza ett mycket gott rykte. Jag skulle varmt rekommendera alla att använda Cabeza för rekrytering av IT personal.

Anders Trulsson, CIO – Sandberg Development AB

När jag kom i kontakt med Malin kändes det mer professionellt än med vanliga rekryteringsbolag. Malin har en grym förmåga att ta fram uppdrag som passar din profil. Hon stöttar en genom hela processen med värme och kunskap. Malin är fantastisk person och jag är glad över att ha den kontakten i mitt nätverk.

Max Bornlid, IT Application Manager – Tunstall AB

Tillsatta tjänster

Vi har tillsatt 100-tals tjänster

Här är ett urval av de senaste tjänsterna som vi tillsatt. Vi är experter på att tillsätta
IT-tjänster och har över 20 års erfarenhet av rekrytering.

IT Infrastructure Specialist, Assa Abloy Entrance Systems

Executive Sales Representative, Advenica

Qlikview Developer, Ikano Bank

IT Transformation Manager, Assa Abloy Entrance Systems

Business Analyst & Project Manager, Trelleborg AB

Senior Java-utvecklare, Axis Communications