Referenser

Malin är en erfaren och professionell rekryterare vars främsta förmåga är att hitta rätt kandidat utifrån företag, roll och behov. Hon är grundlig i sitt arbete, både i rekryteringsprocessen och i att förstå vilken profil och personlighet som söks. Hennes intresse och engagemang i att hitta rätt kandidater ur båda parters perspektiv gör att hennes rekryteringar blir väldigt träffsäkra!

Marie Eriksson, Engineering Director

Vi har samarbetat med Malin/Cabeza många år. Jag upplever Malin som driven, ärlig och noggrann. Malin har en mycket god förmåga att förstå vårt rekryteringsbehov och hon har alltid ett proffsigt bemötande både mot oss som kund och våra framtida medarbetare.

Kajsa Helmbäck, HR-chef

Malin har alltid samma professionella bemötande, både mot mig och mot alla kandidater vilket skapar en trygghet för alla i hela processen. Malin har en förmåga att förstå både kompetensen och personligheten som behövs till en grupp och hon är fantastisk på att hitta rätt person till rätt plats! Kommunikationen är alltid rak och effektiv och hon ser alltid till att kommunicera hur läget ligger. Att samarbeta med Malin ger alltid trygghet och resultat!

Peter Rosenfors, CTO

Malins bemötande är alltid trevligt och varmt. Hela anställningsprocessen fungerade smidigt och med tydlig kommunikation. Malin var utmärkt som kontaktyta mellan arbetsgivaren och mig som ansökande. Cirka 3 månader efter anställningsstart så bokade Malin ett uppföljningsmöte för att säkerställa allt fungerade korrekt på nya arbetsplatsen och att rollen motsvarade dess arbetsbeskrivning.

Maria Burns, Software Asset Manager

Jag har under väldigt många år haft behov av hjälp med rekrytering av många olika typer av IT tjänster, och efter att ha fått förmånen att arbeta med Malin och på senare tid Cabeza så har jag alltid blivit mycket nöjd. Malin är synnerligen duktig och träffsäker med de kandidater hon presenterar, vilket bla beror på hennes skicklighet i att lyssna på just våra behov och förstå vad vi verkligen behöver samt inte minst hennes stora nätverk. Även i mitt nätverk har Cabeza ett mycket gott rykte. Jag skulle varmt rekommendera alla att använda Cabeza för rekrytering av IT personal.

Anders Trulsson, CIO

När jag kom i kontakt med Malin kändes det mer professionellt än med vanliga rekryteringsbolag. Malin har en grym förmåga att ta fram uppdrag som passar din profil. Hon stöttar en genom hela processen med värme och kunskap. Malin är fantastisk person och jag är glad över att ha den kontakten i mitt nätverk.

Max Bornlid, Head of Information Security

Jag har under mina år som HR Direktör på ASSA Abloy Entrance Systems och Postnord Strålfors AB haft ett stort behov av rekrytering av alla typer av IT Tjänster och Malin har alltid lyckats med sina uppdrag. Detta beror på Malins förmåga, kompetens och skicklighet att förstå företagets behov, kultur och matcha detta med rätt kandidat. Malin får hela rekryteringsprocessen, från kundens krav till rätt kandidat att flyta på ett professionellt vis och med stor känsla för de individer hon arbetar med. Vid förfrågning av rekryteringstjänster inom IT kommer Malin alltid upp som en av de främsta.

Eva Malmberg, Senior HR

Innan jag blev kontaktad av Malin, har jag alltid tackat nej direkt när en rekryterare ringt eftersom de inte har känts särskilt intresserade av mig utan bara av att landa sitt uppdrag för stunden. Med Malin var det annorlunda. Hon var mycket intresserad av både mina behov och det rekryterande företagets behov och var fokuserad på att det måste vara en match för båda. Hon höll mig informerad och uppdaterad under hela processen och jag kände verkligen att jag kunde påverka, och att hon tog till vara mina intressen

Niklas Rosander, Head of RnD

Jag har arbetat med Cabeza i ca 10 år och Malin har varit en ovärderlig hjälp i rekryteringsarbetet. Hon är lyhörd, kunnig, professionell och träffsäker, och jag har ofta fått positiv feedback från kandidater i de rekryteringsprocesser Malin hanterat. Behöver du rekrytera chefer, specialister, och/eller IT-kompetens ger jag Cabeza och Malin mina varmaste rekommendationer!

Fredrik Hammer, Head of HR

Malin har hjälpt mig med flera rekryteringar de senaste åren. Hon har tagit sig an och löst de mest utmanande uppdragen och jag tror framgången ligger i att Malin är engagerad, träffsäker, strukturerad och håller en god kommunikation genom hela processen med både kandidat och uppdragsgivare.

Ida Berg, Head of Analytics

Med Malin som rekryterare var jag alltid trygg med att kandidaterna matchade våra värderingar och kultur, hon förstår att det inte bara är "rätt kompetens" som behövs. Jag upplever Malin som tämligen unik i att förstå det rekryterande företagets DNA vilket gjorde att hon alltid lyckas hitta intressanta kandidater.

Sonja Larsson, Head of Development

Malin har en förmåga att inte bara hitta kandidater med passande kompetens, men även snabbt förstå sig på kunden och deras behov så att kandidaterna även kommer med de rätta personliga egenskaperna för att kunna passa in i teamet. Alla rekryteringar Malin hjälpte mig med på Trelleborg blev till långa och extremt värdefulla anställningar. Hon har en enastående förmåga att veta vad jag som kund faktisk letar efter. Imponerande!

Joakim Plato, Head of Group Digital Services